Thursday, January 7, 2010

gambar kawen aku




tgh aku main comp ni...tiba2 aku tgk blk pic gambar aku kawen dulu...seronok pulak tgk gmbr2 lps...tp ina jgn risau abg seronok tgk gambar jer..bkn nyer nak kawen lg 1...cukup lah ina sorang jer dr dulu kini dan selama nyer...love u so much...

ni sume gmbr2 di majlis umah ina...gmbr2 kawen di majlis umah aku..sorilah aku x upload pun...aku marah dgn tukang make up aku tu....jd cukup lah ini jer utk tatapan umum...kalau ader kenangan pahit utk aku..tu lah dia kenangan paling pahit bg aku...btl2 di majlis perkahwinan aku...jgn kata org..aku sndr tgk muka aku pun takut...

6 comments:

e-caR NazRin aka ibuEiymann said...

mane gmbq kawen nyer hadek padin oii..kakak mu neh rabun kah.. atau mmg xde gmbq kt sini..??? jwp3...

Sharifadin said...

blum abis buat lg kak oii...td dah upload..lps tu gmbr tu dah hilang...tu yg lawak tu...x sangka pg2 ni dah ada org tgk..sy ingat nak tggu ina bngun dulu..br upload gambar..mmg kelakar lah kak e car bukak blog ni pg2 lg..

Mummy Haziqah Kafiah said...

hahahaa.. mesti tragis..

salam.. follow blog yer.. *wink2*..

peace no war! :p

Mummy Wafiq said...

hahaha..kesian Abah..xpe,kitorg fhm..kitorg tgk pon terkejut...hehe..

mmg btl2 kenangan pahit kann..we all pon ade kenangan pahit ttg pic kawen..nti ku wat n3 psl tu gak...tp jgn gelak hokey..

Mr. Daddy said...

haha.. betul2 klasik n3 nih.. aku pon nk tgk gmbr2 ms kawin la..

Sharifadin said...

mummy haziqah...
thanks coz sudi jd follower..elok lah tu kalau dah berbaik sumer..baguslah tu..buang yg keruh amik yg jernih...
mummy wafiq
rasanyer sumer org ader kenangan time kawin..cuma x tau kenangan tu effect dia kat kiter mcm mana jer...tp org cakap walaupun luka tu dah hilang tp parut tu ttp ader..bila tgk parut tu, yg teringat jd sakit hati tu...
mr daddy
mmg klasik...aku bila ingat2 blk mmg syok lah..org layan kita..yg dtg pun sume nak tgk kiter..tu yg rs meriah giler tu...apa yg kita buat ms tu mmg jd perhatian lah..terutama ms akad nikah...time duduk atas bantal nikah tu...org kiri kanan pun kita x nampak dah..punyer lah nervous..hahahaha