Sunday, December 27, 2009

Birthday Alisha

ni lah tirai birthday alisha yg aku buat dr pg td....ni sume hasil idea kakak aku yg mmg semangat dgn benda2 ni...aku pun turut jer lah...buat benda ni pun makan masa 2 jam lebih gak....bayangkan lah dgn tido pun x cukup..lps tu berdiri pulak lama2...tp x pe..ni sume pasal birthday isha..abah sabar kan jugak..
birthday alisha
ni lah dia tirai alisha yg dah siap...cantik kan...mula2 aku pun x nampak benda ni..rs mcm mengarut pun ader idea kakak aku ni..tp bila dah siap..nampak lawa pulak..tima kasih bnyk2 jie..

4 comments:

Azlina Ibu Alisha said...

Okla tu..plan last minute..
ini xde dlm pakej hiasan dalaman pon..
tired sgt kan..but sangatla happy work as a TEAM..
next year mau buat lagi ka??hahaha

Mummy Wafiq said...

pasni tlg gantung tuk cepone lak yer..hehe

bleh arr..tuk anak bongsu korg wat ms ni..hahaha

Mr. Daddy said...

din.. aku byk menda nk gantung ms bday aqil.. mtk tlg adjust sket.. haha

Sharifadin said...

azlina..
tgk lah dulu mcm mana next year...kalau ader rezeki kita buat lah lg..
june..
utk cepone jgn risau....kalau khidmat kami di perlukan dan kami bleh tlg..kami pasti tlg..
ril..
ko jgn risau lah..bab2 gantung ni walaupun aku x expert tp kalau emergency mesti jd punyalah...nama pun adjuster..mesti bleh adjust punyer..