Wednesday, January 20, 2010

sekitar birthday Aqil

hot mama....selalu buat planning last minute...tp selalu jugak jd....
upacara meniup lilin... masa ni cuba tgk betapa ceria nyer wajah shahril...kalau x, muka cemas jer...






entry ni khas untuk aqil khalish...abah nak ucapkan selamat hari lahir yg pertama..semoga dipanjang kan umur, sihat tubuh badan, di murah kan rezeki dan memperoleh kebahagiaan hidup di dunia dan di akhirat..

4 comments:

Azlina Ibu Alisha said...

oho..dh siap n3 utk en aqil ni yer..
"menantu saya yang smart"
ingat lagi x ayat ni dlm fb abang..
smpi skrg my colleague, steph tu asik ejek jer..hahahaha

Mr. Daddy said...

tq din.. mmg cemas.. tp puas hati la.. ade gak menda2 yg terlupa, cam susun pasu n simpan penyapu kt tepi tuh.. haha.. ni br majlis kecik da kelam kabut..

news-car-blog said...

hello blog of me

http://news-car-blog.blogspot.com/

We Offer Car Photo, Sport Car Wallpaper, New Car Wallpaper, Best Car Model, Classic Car, Free Download Wallpaper and Many More

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)